Rukometaši Srbije žele pun Čair

Izvor: Studnel.com, 01.Maj.2015, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Srbije žele pun Čair

Naš tim je, u sredu, ubedljivo poražen u prvom meču sa 38:22 (16:10). Za ovakav rezultat u Rejkjaviku, rukometaši Srbije pokušaće da se iskupe pred domaćom publikom, pred svojim Nišlijama.
Ne sumnjam u nišku publiku, nikada nije izneverila. Posebno imam motiv jer sam poslednji put tamo igrao pre više od 15 godina, imam prelepo iskustvo. Radujem se odlasku u Niš i ne sumnjam da će se publika odazvati u velikom broju, rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << reprezentativac Srbije Dalibor Čutura.
Selektor srpskog tima, Dejan Perić, istakao je da ne postoji opravdanje za poraz od Islanda i dodao da će njegov tim učiniti sve da odigra bolje i kvalitetnije u Nišu.
Pozvao bih sportsku i rukometnu publiku da u revanš meču u Nišu dođe u što većem broju. Mi ćemo se na terenu potruditi da svojim odnosom i igrom podignemo publiku, a ne ona nas. Za svaku od utakmica pripremićemo se najbolje, kako bi dobrom igrom došli do rezultata koji svi priželjkujemo i koji bi nam otvorio vrata plasmana na Evropsko prvenstvo, kazao je Perić.
Besplatane ulaznice za ovaj meč mogu se preuzeti na biletarnici hale Čair u petak i subotu, od 10 do 18h. U nedelju će blagajna raditi do početka meča. Jedna osoba može preuzeti najviše dve ulaznice.
Evropsko prvenstvo u Poljskoj biće održano od 17. do 31. januara 2016. godine.

rukometna reprezentacija srbijerukometna reprezentacija islandakvalifikacijeeuro 2016poljska

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.