Rukometaši Srbije preko Švedske do finala Skandinavija opena

Izvor: Blic, 19.Jul.2012, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Srbije preko Švedske do finala Skandinavija opena

Rukometna reprezentacija Srbije plasirala se u finale Skandinavija opena savladavši u švedskom gradu Kristijanštadu reprezentaciju Švedske rezultatom 23:21 (8:10).

Izabranici selektora Veselina Vukovića za trofej će se u petak od 20 časova boriti protiv pobednika drugog polufinalnog duela između Norveške i Danske.

U duelu protiv domaćina srpski rukometaši su u prvom poluvremenu i do sredine drugog uglavnom bili u zaostatku od dva do tri gola.

Poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << put domaćini su vodili 15:14, a u poslednjih petnestak minuta reprezentativci Srbije uspeli su da preokrenu rezultat i stignu do teške, ali zaslužene pobede.

U našoj selekciji najefikasniji su bili Vujin i Prodanović sa po pet golova, po jedan manje dali su Nikčević i Ilić, tri puta je strelac bio Šešum a po jednom Manojlović i Stojković. Sa pet golova najefikasniji u švedskoj reprezentaciji bio je Dalibor Doder.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.