Rukometaši Srbije poraženi od Poljske na turniru u Španiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 21:12

Rukometaši Srbije poraženi od Poljske na turniru u Španiji

Efikasan meč.

Reprezentacija Srbije poražena je u drugoj utakmici na turniru u Španiji protiv selekcije Poljske rezultatom 38:33 (15:14).

Izabranici Tonija Đerone nisu uspeli da posle trijumfa nad Slovačkom savladaju i Poljake koji su posebno dobro zaigrali u drugom poluvremenu, a meč okončali sa čak 38 postignutih golova.

Najefikasniji rukometaš našeg tima bio je Bogdan Radivojević koji je imao maksimalan učinak sa linije sedmerca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (6 od 6), Borzaš, Marsenić i Ilić upisali su po četiri gola, dok su Kojadinović i Vorkapić postigli po dva.

U redovima Poljske istakli su se Sipžak i Šićko sa po sedam pogodaka.

Reprezentacija Srbije će se u trećem kolu turnira sastati sa domaćom Španijom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.