Rukometaš postao fudbaler, upisao asistenciju makazicama VIDEO

Izvor: B92, 12.Nov.2020, 10:15

Rukometaš postao fudbaler, upisao asistenciju "makazicama" VIDEO

Dobro je poznato da za reprezentaciju Farskih ostrva često igraju lokalne zanatlije, lekari, ribari... A od srede i rukometaši.

Naime, u prijateljskoj utakmici protiv Litvanije i porazu rezultatom 2:1, za Farane je zaigrao rukometaš Hilmar Leon Jakobsen.

U pitanju je reprezentativac Farskih ostrva u rukometu, koji je "popunio rupu" i bio čak starter.

Zaigrao je na poziciji napadača, a u 31. minutu je demonstrirao snagu sa rukometnog parketa i zaradio žuti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << karton.

Litvanci su dali dva gola u 42. i 45. minutu i tako su obezbedili trijumf.

Počasni gol gosti su dali u drugom minutu nadoknade utakmice.

Asistent? Rukometaš Hilman Leon Jakobsen!

U nadoknadi vremena je izveo "makazice" koje su završile na prečki, ali je odbitak sproveo u mrežu Vatnhamar i tako se Jakobsenu piše asistencija.

Možda je na taj način "kupio" selektora da mu pruži šansu i u utakmicama Lige nacija protiv Letonije u subotu i Malte 17. novembra.

Farka ostrva su na prvom mestu Grupe 1 D divizije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.