Ruki Sparsa prozvao Lebrona: Zašto toliko simuliraš? VIDEO

Izvor: B92, 19.Maj.2023, 12:56

Ruki Sparsa prozvao Lebrona: Zašto toliko simuliraš? VIDEO

Lebron Džejms, zvezda tima LA Lejkersa, kritikovan je zbog jednog poteza na meču sa Denverom.

NBA zajednica nije propustila priliku da prokomentariše jednu scenu kada se u pokušaju da zaustavi Jokića, Lebron bacio na parket pokušavši da odglumi faul srpskog centra.

To je dalovalo pomalo komično i tako loše odrađeno, da pojedini nisu odoleli a da ne prokomentarišu.

Najhrabriji je bio ruki San Antonija, Džeremi Sokan, koji je u jednoj rečenici sve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao:

"Zašto Kralj Džejms simulira tako mnogo?", tvitovao je Sokan, koji je ove sezone imao prosek od 11 poena i 5,3 skokova po meču.

Zanimljivo je da je Lebron nedavno tvrdio kako Lejkersi na treningu ne vežbaju simuliranje, ali očigledno je da ga snimak sa sinoćnjeg meča demantuje.

Ostaje da se vidi hoće li košarkaš Lejkersa odgovoriti Sokanu, mada je jasno da on ima o čemu da brine.

Ne samo oko toga što je u poslednjoj četvrtini povredio članak, već pre svega kako zaustaviti nalet Denvera koji je dva koraka ispred u lovu na finale NBA.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.