Rukavini nastradala glava na treningu

Izvor: MozzartSport.com, 30.Dec.2017, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukavini nastradala glava na treningu

Srpski reprezentativac doživeo peh na treningu u petak

Ne baš lep finiš godine za Antonija Rukavinu. Iskusni desni bek Viljareala povredio se na treningu ovog tima, a nastradala mu je glava posle sudara sa saigračem Alvarom Gonzalesom.

Iako je reprezentativac Srbije posle ukazane pomoći nastavio da trenira, a potom i napustio trening uredno sa ostalim prvotimcima Žute podmornice, stanje mu se značajno pogoršalo u svlačionici, pa su mu lekari i tamo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ukazivali pomoć.

Ipak, Rukavina nije u opasnosti, niti je bilo potrebe da ga pošalju u bolnicu, ali će narednih nekoliko dana mirovati iz prdostrožnosti.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.