Ruka spasa za Suareza, ipak ostaje u Primeri?

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2019, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ruka spasa" za Suareza, ipak ostaje u Primeri?

Španac se nije proslavio prošlom sezonom.

Nije uspeo Emeri da pronađe pravu poziciju za Denisa Suareza, koji je drugi deo sezone proveo kao pozajmljeni igrač Barselonu u Arsenalu. Odigrao je svega četiri utakmice u Premijer ligi sa prosekom tek nešto većim od petnaest minuta.

Pozajmica mu je istekla te se vraća nazad među Katalonce, ali kako deluje neće se zadržati baš najduže na "Kamp Nou". Jednostavno nema prostora za španskog veznog igrača u Valverdeovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zamislima.

Španski mediji prenose da je "Blaugrana" stupila u pregovore sa Valensijom oko dvadesetpetogodišnjeg igrača.

Navodno sam Marselino, trener "Slepih miševa" insistira na dovođenju kreativca. Ponuda kojom će otvoriti pregovore je petnaest miliona evra plus još dva miliona kroz bonuse.

Denis Suarez ima ugovor sa Kataloncima do 2021. godine, deluje da mu nije suđeno da napravi ime igrajući u timu šampiona Španije.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.