Rudi Garsija oduševljen: Ljajić je neverovatno talentovan

Izvor: Blic, 22.Nov.2014, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rudi Garsija oduševljen: Ljajić je neverovatno talentovan

Trener Rome Rudi Garsija bio je oduševljen partijom Adema Ljajića, junaka preokreta u trijumfu nad Atalantom sa 1:2 u 12. kolu Serije A.

"Vučica" je u Bergamu gubila posle samo 57 sekundi, a onda je naš vezista najpre izjednačio odličnim udarcem sa distance u donji desni ugao i zatim asistirao Rađi Naingolanu za pobedonosi gol.

"Već sam rekao da je Ljajić neverovatno talentovan i bio sam u pravu kada sam verovao u njega. Možemo da menjamo napadače i svako dobija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << šansu da igra. Došli smo do važne pobede na teškom gostovanju, pogotovo jer smo se vrlo brzo našli u zaostatku. Previše smo prepustili loptu protivniku, ali smo i pokazali karakter", poručio je Garsija.

Roma se ovom pobedom bar na kratko izjednačila sa liderom Kalča Juventusom koji od 20.45 gostuje Laciju.

"Da li se nadam pobedi Lacija? Najvažnije mi je da mi ostvarujemo dobre rezultate, a onda bi bilo poželjno da ostale ekipe iz vrha remiziraju. Poraz Juea bi bio još bolji, ali najpre moramo da budemo fokusirani na naše pobede", naglasio je Garsija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Trener Rome: Ljajić je ekstremno talentovan igrač

Izvor: Sportal.rs, 23.Nov.2014, 00:07

Trener Rome Rudi Garsija hvalio je srpskog fudbalera Adema Ljajića posle utakmice u Bergamu gde su Rimljani pobedili Atalantu posle preokreta u režiji nekadašnjeg igrača Partizana...Ljajić je golom i asistencijom za Naingolana bio arhitekta devete pobede "vučice" ove sezone...- Pričam već 18...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.