Rudar - Partizan 0:1, Jevtović iz penala (UŽIVO)

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jul.2018, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rudar - Partizan 0:1, Jevtović iz penala (UŽIVO)

Prvi ispit "crno-belih" u ovoj sezoni treba da pokaže dokle je trener Đukić stigao s obnovljenim timom.

43`: Penal za Partizan. Živković je oborio Nikolića.

41`: Stopostotna prilika za Partizan. Šehović je sjajno primio dugu loptu koja je preletela jednog defanzivca Rudara. Golman domaćih mu je izašao u susret taman koliko da mu skrati ugao pa je Šehović pucao u njega.

30`: Prvu priliku je imao Rudar. Miloš Zečević je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bio u prilici da iz peterca zatrese mrežu Stojkovića, ali je iskosa pucao iznad prečke. Ovome je prethodila panična intervencija Patrizanove odbrane.

Na stadionu "Karađorđe u Novom Sadu počela je utakmica još jednog našeg predstavnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Subotički Spartak dočekuje Kolerejn iz Severne Irske.

28`: Novi centarfor Partizana Portugalac Rikardo Gomes šutira sa ivice šesnaesterca nebu pod oblake.

25`: Prva situacija koja je nagovestila bilo šta. Enake je dobio loptu za centaršut s desne strane. Uputio ga je u kazneni prostor crnogorskog tima po zemlji, ali su domaći igrači to raščistili.

22`: Polovina prvog poluvremena. I dalje nije viđena nikakva opasnost po gol jednih ili drugih. Lopta više u nogama "crno-belih".

10`: Bez značajnijih dešavanja

ponos pic.twitter.com/Dsu2gGjGRV— Andrija Delibasic (delibasic2323) July 12, 2018

Partizan, vicešampion Srbije i pobednik Kupa, igra kao gost Rudara iz Pljevalja u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Meč je na stadionu Sutjeske u Nikšiću pošto Rudarov stadion ne zadovoljava standarde Evropske fudbalske unije.

Stadion u Nikšiću. Gledalaca: 4.000. Sudija: Atvel (Engleska).

RUDAR: Radović, Pešukić, Živković, Mitrović, Sekulić, Sopo, Golubović, E. Kuč, Bošnjak, Zečević, Đalović. Trener: Bogavac.

PARTIZAN: Stojković, Enake, Valijente, Marković, Šehović, Jevtović, Zdjelar, Suma, Pantić, Nikolić, Gomes. Trener: Đukić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Rudar - Partizan 0:3 (UŽIVO)

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jul.2018

"Crno-beli" vode protiv crnogorsskog tima u Nikšiću golovima Jevtovića iz penala u 44. minutu, Sume u 50. i Gomesa u 57...83`: Partizan potpuno kontroliše meč. Dugo traje lekarska intervencija pošto se Suma požalio na povredu...57`: Partizan potvrđuje pobedu u Nikšiću i završava posao u prvom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.