Rud se vraća u Real?

Izvor: RTS, 16.Jan.2011, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rud se vraća u Real?

Iako nije ostalo još puno vremena za pojačanja u zimskom prelaznom roku, madridski Real ipak sprema senzaciju. Kako prenose nemački mediji, "galaktikosi" će pokušati u svoje redove da vrate bivšeg napadača, Ruda van Nistelroja. Uprava Hamburga odbacuje mogućnost da pusti fudbalera.

Problem sa napadačima u Realu, Žoze Murinjo će pokušati da reši tako što će vratiti nekadašnjeg golgetera madridske ekipe, Ruda van Nistelroja, u svoje redove.

Nemački mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nekoliko dana izveštavaju o mogućnosti da "galaktikosi" ponovo angažuju nekadašnjeg fudbalera, koji sada veoma uspešno igra za Hamburg.

I sam Nistelroj nije odbacio mogućnost da se vrati u "kraljevski klub".

"Treba mi dobar vikend da razmislim o celoj stvari. Nije mi lako, jer ne interesuje se bilo ko za mene", rekao je 34-godišnji napadač.

Prema nezvaničnim informacijama holandski napadač čak zapretio upravi Hamburga da, ako ga ne puste da ide, nikada više neće nastupiti za nemačku ekipu.

Ipak, sportski direktor nemačkog kluba, Bastijan Reinhart rekao je za Skaj (Sky) da Van Nistelroj sigurno ostaje u klubu.

"Naravno, uvek je čast kada po igrača dođe Real Madrid. Ipak, mi nismo dobili zvaničnu ponudu, a i tajming nije najbolji, jer već počinje drugi deo sezone. Van Nistelroj zna da postoji interesovanje Reala, ali on takođe zna da ima ugovor", rekao je Reinhart.

Rud van Nistelroj je u Real došao iz Mančester junateda 2006. godine. U "galaktikosima" je proveo četiri sezone, a na 68 utakmica postigao je 46 golova. Holandski napadač je letos potpisao ugovor sa hamburgom.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.