Rud: Nema Rafe, tu je Novak, biće jako teško

Izvor: B92, 09.Jun.2023, 21:36

Rud: Nema Rafe, tu je Novak, biće jako teško

Kasper Rud je pobedom nad Aleksanderom Zverevom stigao do trećeg grend slem finala u karijeri.

Norvežanin je bez većih problema savladao Aleksandera Zvereva, 6:3, 6:4, 6:0.

U razgovoru sa Marion Bartoli, četvrti igrač sveta je rekao da je srećan zbog novog uspeha. "Neverovatan osećaj. Trudio sam se da igram bez previše osećanja, da pokušam da odem što dalje na ovom turniru. Da igram bez pritiska i previše emocija, to mi je nekako imalo smisla. Večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bilo fenomelano od prvog do poslednjeg udarca, srećan sam što sam opet u finalu", kaže Kasper.

Ovo mu je treće slem finale na poslednjih pet na kojima je igrao.

"Nisam to očekivao, nisam razmišljao mnogo o finalu. Pokušao sam da mislim na obične stvari. Nekako sam mislio samo kako da odbranim plasman u to finale. Uvek provodim mnogo lepog vremena u Parizu, ovo je novi divan dan za mene", priznao je Rud.

Zahvalio se ocu Kristijanu i porodici na velikoj podršci.

"Naravno, imam šta da kažem za njega.Sve što imam dugujem njemu. Od momenta kada sam bio dečak pa do onoga kada je trebalo da postanem prfesionalac. Stalno smo zajedno, moram da mu se zahvalim, mami takođe. Jako je lepo videti da imate takvu podršku porodice i prijatelja".

Konačno, u finalu ga čeka težak zadatak, Novak Đoković koji igra meč za istoriju.

"Biće jako teško. Naravno, ove godine nema Rafe, ali tu je Novak. To su dva najteža rivala koje možete da imate. Pokušaću da uživam u igri, da se smejem. Znam da će biti teško pobediti ga. Znam i za koga će publika navijati! Trudiću se da igram najbolje, on ide na 23. ja na prvu titulu, nadam se dobrom meču", zaključio je Rud.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.