Rubio pobednik 13. etape Đira

Izvor: B92, 19.Maj.2023, 21:08

Rubio pobednik 13. etape Đira

Kolumbijski biciklista Ejner Rubio pobednik je 13. etape trke Điro d'Italija, vožene danas od La Šabla do Kran Montana.

Današnja 13. etapa skraćena je sa 199 na 74,5 kilometara, zbog loših vremenskih uslova, a početak je pomeren za tri i po sata.

Brdsku deonicu Rubio je prešao za dva sata, 16 minuta i 21 sekundu. Drugi kroz cilje je prošao Francuz Tibo Pino sa šest sekundi zaostatka, dok je treće mesto zauzeo Aleksander Sepeda iz Ekvadora sa 12 sekundi zaostatka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za pobednikom.

U generalnom plasmanu vodi Britanac Gerajnt Tomas iz Ineosa, drugi je Slovenac Primož Roglič iz Jumbo-Visme sa dve sekunde zaostatka, a treći je Portugalac Žoao Almeida iz Emirejtsa sa 22 sekunde zaostatka.

Sutra je na programu 14. etapa dužine 194 kilometra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Denc pobednik 14. etapa Đira, Armirail preuzeo vođstvo u generalnom plasmanu

Izvor: Beta, 20.Maj.2023, 19:47

Nemački biciklista Niko Denc pobednik je 14. etape trke Điro d'Italija, vožene danas od Sijere do Kasano Manjage.Polubrdsku deonicu dužine 194 kilometra Denc je prešao za četiri sata, 37 minuta i 30 sekundi.Drugi i treći kroz cilj prošli su Kanađanin Derek Gi i Italijan Alberto Betiol.Srpski...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.