Rubin bez Rondona do decembra

Izvor: Blic, 23.Sep.2013, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubin bez Rondona do decembra

Napadač Rubina iz Kazanja Hoze Solomon Rondon odsustvovaće zbog povrede najmanje mesec i po dana, prenose danas ruski mediji.

Rondon je u nedelju na utakmici koju je Rubin izgubio od Tomska (2:1) slomio metatarzalnu kost i predstoji mu pauza.

"Reč je o ozbiljnoj povredi. Ako bude operisan možda bi mogli da računamo na njega u decembru. Ukoliko ne ode na intervenciju, na teren će se vratiti kasnije", rekao je potpredsednik Rubina Kamil Iskhakov.

Reprezentativac Venecuele u Rubin je došao prošle godine iz Malage i do sada je za klub iz Kazanja odigrao 48 utakmica i postigao 21 gol.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rubin bez Rondona do decembra

Izvor: Dzungla.org, 23.Sep.2013

Napadač Rubina iz Kazanja Hoze Solomon Rondon odsustvovaće zbog povrede najmanje mesec i po dana, prenose danas ruski mediji.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.