Rozberg trujumfovao u Brazilu

Izvor: Politika, 15.Nov.2015, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rozberg trujumfovao u Brazilu

SAO PAULO – Nemac Niko Rozberg pobednik je trke za Veliku nagradu Brazila koja je večeras vožena u okviru šampionata Formule 1.

Vozač Mercedesa na stazi Interlagos u Sao Paulu, pretposlednjoj ove sezone, zabeležio je 13. trijumf u karijeri i potvrdio drugo mesto u ovogodišnjem šampionatu.

Drugo mesto zauzeo je novi-stari šampion i Rozbergov timski kolega Luis Hamilton, dok je treći bio vozač Ferarija Sebastijan Fetel.

Među najbržih pet trku su završili Kimi Raikonen iz Ferarija i Valteri Botas iz Vilijamsa.

Sezona u šampionatu Formule 1 završava se 29. novembra trkom za Veliku nagradu Ujedinjenih Arapskih Emirata u Abu Dabiju.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Formula 1: Rozbergu pirova pobeda u Brazilu

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2015

Nemac Niko Rozberg pobednik je trke za Veliku nagradu Brazila koja je vožena u okviru šampionata Formule 1...Vozač Mercedesa na stazi Interlagos u Sao Paulu, pretposlednjoj ove sezone, zabeležio je 13. trijumf u karijeri i potvrdio drugo mesto u ovogodišnjem šampionatu. Drugo mesto zauzeo je novi-stari...

Nastavak na Vesti-online.com...

Rozberg trujumfovao u Brazilu

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Nov.2015

SAO PAULO - Nijemac Niko Rozberg pobjednik je trke za Veliku nagradu Brazila koja je večeras vožena u okviru šampionata Formule 1...Vozač Mercedesa na stazi Interlagos u Sao Paulu, pretposljednjoj ove sezone, zabilježio je 13. trijumf u karijeri i potvrdio drugo mjesto u ovogodišnjem šampionatu...Drugo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.