Rouz u ozbiljnim problemima

Izvor: MVP.rs, 27.Avg.2015, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rouz u ozbiljnim problemima

Bivša devojka plejmejkera Čikaga ga je optužila da ju je drogirao, a potom i silovao sa nekoliko drugara.

Derik Rouz je u poslednjih nekoliko godina imao velike problema sa povredama, zbog čega na terenu nije pružao svoje najbolje partije. Naredna sezona je to trebalo da promeni, ali pitanje je da li će novi incindent na njega ostaviti drugačije posledice.

Naime, košarkaš Bulsa je optužen od strane bivše devojke za stravično krivično delo. Za sada >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << neidentifikovana ženska osoba, koja je sa njim navodno bila u vezi od 2011. do 2013. godine, ga tereti da joj je krišom u piće sipao drogu kako bi je silovao sa svojim drugarima, Rajanom Alenom i Rendalom Hemptonom. Devojka tvrdi da je uz pomoć svog drugara uspela da napusti kuću, ali da je potom Rouz sa svojim društvom provalio u njenu i silova je dok je bila u nesvesnom stanju. Devojka kaže da je čekala dve godine jer ju je bilo sramota da prizna šta se zapravo dogodilo.

Rouzovi zvaničnici su izdali saopštenje u kome su kategorično odbili sve navode kojima terete plejmejkera Bulsa:

"To su optužbe koje su potpuno lažne i u njima nema ni malo istine. To je samo očajnički pokušaj jedne devojke da uništi uspešnog i popularnog sportistu. Rouz i devojka koja se spominje su bili u neobaveznoj vezi tokom dve godine, a u tom periodu se ni na koji način nije oglašavala dok  razni advokati nisu počeli da traže ogromne svote novca za nešto što se nije desilo. Ovo je već treći advokat koji pokušava da uradi istu stvar. Uvereni smo u to da će slučaj biti odbačen i da se o Rouzu neće provlačiti besmislene priče. Ovaj slučaj je potpuno besmislen", stoji u saopštenju.

Iza košarkaša Bulsa je težak period, a izgleda da ni budućnost ne donosi ništa dobro. Da li je priča istinita ili ne verovatno nikada naćemo saznati, ali je sigurno da će mediji ovakvu situaciju iskoristiti i da će Rouz imati problema da se u potpunosti posveti košarkaškim stvarima.

(foto: Mike Ehrmann)

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.