Rouz opet onaj stari?

Izvor: Mondo, 21.Okt.2014, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rouz opet onaj stari?

Plejmejker Čikago Bulsa pred početak nove sezone podsetio na svoje najbolje dane.

Foto: Guliver/Getty Images/Jamie Sabau

Derik Rouz ubacio je 30 poena u pripremnoj utakmici protiv Klivlend Kavalirsa (98:107) i prvi put posle dužeg vremena ulio optimizam saigračima i navijačima "bikova" iz Čikaga.

"Kada ga vidite kako igra i kako se kreće, mora da vam bude drago. Znam koliko je naporno radio da se vrati", rekao je Žoakim Noa.

Rouz je pokidao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prednji ukršteni ligament u prvom meču plej-ofa 2012. godine, propustio čitavu sezonu 2012/13, da bi mu prošle jeseni posle samo 10 odigranih utakmica stradao meniskus.

Posle nove duge pauze vratio se na teren u dresu reprezentacije SAD, ali je tokom Mundobasketa u Španiji bilo očigledno da je van forme i da traži sebe.

U tom smislu je njegova partija protiv Klivlenda pozitivno iznenađenje i dobra najava početka NBA sezone, koji sledi za nedelju dana.

Pobednički tim predvodili su Kajri Irving sa 28, Anderson Varežao sa 22 i Lebron Džejms sa 18 poena.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.