Rouds: Idemo u Srbiju po tri boda

Izvor: Press, 25.Mar.2013, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rouds: Idemo u Srbiju po tri boda

Iako su obe selekcije već na polovini takmičenja izgubile šansu da se plasiraju na završnicu, sutrašnji duel u Novom Sadu biće sve osim revijalni i prijateljski, jer i Srbija i Škotska žele da se dokažu i prekinu niz očajnih rezultata u tekućim kvalifikacijama.

Nakon povrede Stivena Flečera u završnici meča sa Velsom u subotu, selektor Škota Gordan Strahan moraće da se odluči između veterana Kenija Milera i Roudsa. Nakon neočekivanog poraza od Velsa, Strahan je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da će u nastavku kvalifikacija šansu ukazati mlađim igračima sa manjom minutažom, a upravo zbog toga Rouds očekuje da će se naći u timu od prvog minuta na "Karađorđu".

- Spreman sam za sutra. Ako dobijem šansu iskoristiću je, to je sigurno. uvak za nacionalni tim dajem sve od sebe i ako budem u planovima selektora za Srbiju, neću razočarati nikoga. U klubu mi ide odlično i verujem da formu mogu da prenesem i na reprezentaciju - rekao je ovaj 23-godišnjak, koji je za Blekburn Roverse u Čempionšipu ove sezone postigao već 23 gola.

Rouds tvrdi da je atmosfera u ekipi odlična i da im neće nedostajati motivacija u duelu sa Srbijom, bez obzira što je ekipa na pet mečeva osvojila samo dva boda.

- Nadam se da ćemo iz Srbije da se vratimo sa tri boda što bi bio veliki podstrek za nas. Neozbiljno bi bilo da kažemo da ćemo lagano pobediti tamo, ali moramo da zadržimo pozitivan stav jer samo tako možemo do pozitivnog rezultata - rekao je Rouds.

Duel između Srbije i Škotske igra se u utorak od 20,30 časova na stadionu "Karađorđe".

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.