Rosoneri u nadoknadi slomili otpor Đenove! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Mar.2018, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Rosoneri' u nadoknadi slomili otpor Đenove! (video)

Andre Silva je heroj pobede Milana pod Lanternom. Portugalac dao gol za pobedu u 94. minutu.

Iako ranjen zbog bolnog poraza od Arsenala na svom 'San Siru' u 1/8 finala Lige Evrope Milan je nastavio da pruža odlične partije u Seriji A.

Danas je na 'Ferarisu' Gatuzov tim slomio otpor 'grifona' u poslednjim trenucima meča i vezao petu pobedu u nizu.

Jedini gol na utakmici, gol vredan tri boda, postigao je rezervista Andre Silva u 94. minutu utakmice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Na osnovu viđenog na terenu pobeda Milaneza je sasvim zaslužena.

Bonaventura i Kalinić su imali prilike da dovedu 'rosonere' u vođstvo u ranoj fazi meča, bile su to najzrelije prilike u prvom poluvremenu.

Početkom drugog poluvremena, Đenovljani postižu gol, ali je poništen jer je Rigoni bio u ofsajdu, posle sata igre Bonaventura je opasno zapretioi bio za malo neprecizan, desetak minuta kasnije je Perin sjajno ukrotio dobar pokušaj Susa, probao je i Kesi u 90. minutu, a svi ti promašaji su Gatuzovom timu vrlo lako mogli da se obiju o glavu da je bivši napadač Milana Lapadula bolje tukao glavom u 92. minutu.

I kada se činilo da će se utakmica završiti najnepopluarnijim rezultatom, u četvrtom minutu nadoknade Milan uspeva da dođe do pobede!

Suso je centrirao sa desne strane levom nogom, Andre Silva je trznuo glavom sa desetak metara od gola i savladao Perina za konačnih 1:0.

Milan je prišao gradskom rivalu Interu na četiri boda, a 'Neroazuri' večeras na svom 'Meaci' u derbiju kola dočekuju Napoli.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan kao nekad - u poslednjem sekundu za 1:0!!! Andre Silva ga konačno dao, Liga šampiona je moguća! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Mar.2018

Kao što je Milan nekada - dok je Gatuzo igrao, a Pipo Inzagi pogađao - umeo da pobedi golom u poslednjem minutu, tako je i danas pokazao deo tog pobedničkog mentaliteta i ostvario pobedu koja može da mu promeni sezonu! Andre Silva je golom u poslednjem sekundu 94. minutu doneo Rosonerima pobedo od...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.