Rosoneri slavite, Milan je spašen!

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2018, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rosoneri" slavite, Milan je spašen!

Tokom popodneva po američkom vremenu očekuje se kraj Milanovih muka...

Da li je hod po trnju završen?

Prema poslednjim informacijama, Milan će preći u ruke Amerikanca Roka Komisa. Kalabrez je kako smo i pisali jedan od 400 najbogatijih ljudi na svetu, kupiće 80% akcija i postati većinski vlasnik.

On će izmiriti dug fondu Eliot, upumpati svež novac u klub, iako osvedočeni navijač Juventusa, odlučio je da spasi Milan.

Otpor većinskog vlasnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lija je slomljen, on je na kraju izgleda prihvatio neminovno, a očekuje se da će u nekoliko narednih meseci prodati i preostali paket akcija.

Milan će večeras ili sutra saznati kaznu UEFA, ona je gotovo izvesno izbacivanje iz Evrope, ali na Arbitraži u Lozani, ako se pojave sa novim vlasnikom što je izvesno, sigurno je da će UEFA voditi o tome računa.

Što bi se reklo, spas u zadnji čas, tako veliki klub zaslužuje svakako da ga vode ozbiljni ljudi, Komiso je spasao Kosmos od bankrota, odbijao je da kupi italijanske klubove, kako kaže iz lojalnosti prema Juventusu, ali ovo je velika šansa za njega, ali i za Milan da se vrati na staze stare slave.

Amerikanac spremio pola milijarde, navijači se mole, Kinez najveći Milanov problem! https://t.co/KNwJ7lSe1v

— Sportske.net (@sportske) 26. јун 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Preokret - Predsednik Milana izveo 'salto mortale'!

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2018

"Rosoneri" su iščekivali potvrdu informacije da je Milan dobio novog vlasnika, a umesto toga stigla je šokantna vest iz SAD...Šokantne informacije stižu večeras sa Apeninskog poluostrva. Mediji u Italiji javljaju da su pregovori oko prodaje većinskog dela akcija Milana propali i da je Amerikanac...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.