Rosoneri prodaju defanzivca, tri kluba u igri, na San Siro stiže pojačanje iz PL?

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2019, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rosoneri" prodaju defanzivca, tri kluba u igri, na "San Siro" stiže pojačanje iz PL?

Jasno je da će Milan biti veoma aktivan tokom januara.

Rikardo Rodrigez je na izlaznim vratima Milana, Teo Ernandez je preuzeo njegovu poziciju uz levu aut liniju, pa će "Rosoneri" pokušati da unovče iskusnog defanzivca u januaru.

Prema izveštajima iz Italije, tri ekipe su pokazale interesovanje za bivšeg igrača Volfsburga.

U pitanju su dve ekipe iz Bundeslige, Borusija Dortmund i Šalke, ali i ekipa Evertona, koja ima kadrovskih problema zbog povreda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Interesantno je da bi upravo "Karamele" mogle da pojačaju "Rosonere" tokom januara.

Naime, Mino Rajola nudi ekipi Milana Moaza Kena sa "Gudisona", kao alternativu za Zlatana Ibrahimovića.

Iskusni Šveđanin traži veliki novac, a navodno bi mogao da dobije i ponudu iz Premijer lige, pa bi "Rosoneri" mogli da odustanu i okrenu se mladom napadaču Evertona, koji je letos stigao u Liverpul iz Juventusa, ali nije opravdao očekivanja.

Ipak, "Karamele" su za njegove usluge platile 27,5 miliona evra, pa ne žele tek tako da ga se odreknu, zainteresovane strane, među kojima je i Roma, bi mogle da ga dobiju na pozajmicu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.