Rosoneri bez udarne igle na Empoli?

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2018, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rosoneri" bez udarne igle na Empoli?

Gatuzu se drma klupa, ovo je još jedan problem u nizu.

Kako prenose italijanski mediji, Gonzalo Iguain neće igrati meč šestog kola protiv Empolija.

Trener Milana Đenaro Gatuzo je na konferenciji za medije otkrio da Argentinac ima problema sa povredom primicača i da će njegovo stanje biti ponovo procenjeno sutra.

Nije bivši igrač Reala, Napolija i Juventusa u potpunosti otpisan za duel sa Empolijem, nalazi se i u prijavljenoj ekipi za taj meč, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je činjenica da je ostao kod kuće u Milanu, mada iz kluba navode da je to samo predostrožnost.

Patrik Kutrone se tek vratio u stroj nakon povrede, te će se u startnih 11, u slučaju da "Pipita" ne zaigra, najverovatnije naći Fabio Borini, kao najistureniji.

Videćemo kako će to izgledati, Milan se nakon četiri odigrana susreta nalazi na 12. mestu na tabeli sa samo pet osvojenih bodova.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.