Rosijevo pismo Jamahi

Izvor: S media, 23.Avg.2010, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rosijevo pismo Jamahi

Jedan od najboljih motorciklista ikada, Italijan Valentino Rosi, dirljivim pismom oprostio se od Jamahe, za koju je vozio od 2003. godine.

- Teško mi je da u samo nekoliko reči objasnim kakav je bio moj odnos s Jamahom u proteklih sedam godina. Nažalost, i najlepše priče jednom se moraju završiti, ali za sobom ostavljaju mnogo najdivnijih uspomena. Poput one kad sam prvi put ugledao svoju "Jamahu M1" i kada smo se prvi put poljubili na travi. Tada me je pogledala ravno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u oči i rekla: "Volim te". Napravili smo sjajan posao, bilo je mnogo emocija. Ali sad idem u nove avanture, zato sam izabrao Dukati - preneo je "Alo" Rosijevo pismo.

Od 2011. godine Rosi će voziti za Dukati.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.