Rosi opet razmišlja o F1?

Izvor: B92, 09.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rosi opet "razmišlja" o F1?



Neposredno po završetku svetskog prvenstva u MotoGP klasi, Valentino Rosi prebacio se na četiri točka: u četvrtak je na stazi u Hokenhajmu testirao Mercedes C-klase kojeg u prvenstvu DTM vozi Mika Hakinen. "Doktor" će od 17. do 19. novembra voziti novozelandski reli sa poluslužbenom Subaru Imprezom, a sve više razmišlja i o Formuli 1.

"Moja razmišljanja o Formuli 1 još uvek nisu završena. Nemam nikakve precizne planove, za sada se samo dobro zabavljam", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Rosi koji je Mercedes pokušao da uporedi sa Ferarijem.

"U odnosu na ono što osećate u bolidu formule 1, u DTM-u je kao u normalnom automobilu", pojasnio je Rosi za kojega je portparol Mercedesa posle testiranja samo kratko izjavio: "On je pravi ljubitelj DTM-a."

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.