Rosi: Zaplakao sam zbog pobede mog brata

Izvor: N1 televizija, 05.Nov.2018, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rosi: Zaplakao sam zbog pobede mog brata

Polubrat Valentina Rosija Luka Marini je ostvario prvu pobedu u karijeri u Svetskom šampionatu u kategoriji Moto2, a legendarni Doktor je otrkio da je imao poteškoća zbog toga da spremi svoju trku u Maleziji.

 Valentino Rosi je u Maleziji bio veoma blizu da konačno posle više od godinu dana i prošlogodišnje trke u Holandiji dođe do pobede u MotoGP šampionatu. Doktor je tri kruga pre kraja u borbi sa Markom Markezom pao svojom greškom i ostao je bez toliko dugo očekivane >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << pobede. Legendarni Italijan kaže da bi trkački vikend u Maleziji bio kompletan da je on posle pobeda Luke Marinija i Frančeska Banjaje uspeo da se popne na najviše postolje.

That's one happy family @ValeYellow46 congratulates @Luca_Marini_97 on his debut Grand Prix victory!#MalaysianGPpic.twitter.com/xA7PVMd9f2

"Ovo je možda najgori momenat, posle pobede mog brata mogao je da bude to veliki dan. Emocija je velika, moraš da sediš u stlici i da se oporaviš i možda zaplačeš. Ja sam takođe malo plakao. Ali moraš i da se trkaš i to je toliko je*ote, teško je, veoma veoma teško. Osećaj je neverovatan jer je takođe osvojena i prva titula šampiona sveta za naš tim i za akademiju i fantastično je što je Peko osvojio svoju prvu titulu", kazao je Rosi posle trke na stazi "Sepang".

"Moj brat me je impresionirao ove godine svojim napretkom. Veoma sam srećan i ponosan na njega. Iskreno nisam mislio da će biti prvi na nekoj trci ove godine. Nadam se da će nastaviti ovako" poručio je Rosi.

Banjaja i Marini su inače članovi Rosijevog Skaj VR46 tima koji se takmiči u Moto2 i Moto3 kategoriji. Taj tim je imao mnogo razloga za slavlje kao što je Rosi i kazao jer je Marini došao do prvog trijumfa u karijeri dok je Peko Banjaja overio titulu šampiona sveta u Moto2 kategoriji.

Banjaja naredne sezone prelazi u MotoGP kategoriju i voziće za Pramak Dukati.

A DREAM CAME TRUE ⚡️

SIAMO CAMPIONI DEL MONDO, OGGI, CON VOI!

GRAZIE ❤️ https://t.co/CtobdTpRpFpic.twitter.com/bwJI9dK38V

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Rosi: Zaplakao sam zbog pobede mog brata

Izvor: AutoBlog, 05.Nov.2018

Polubrat Valentina Rosija Luka Marini je ostvario prvu pobedu u karijeri u Svetskom šampionatu u kategoriji Moto2, a legendarni Doktor je otrkio da je imao poteškoća zbog toga da spremi svoju trku u Maleziji. Valentino Rosi je u Maleziji bio veoma blizu da konačno posle više od godinu dana i prošlogodišnje...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.