Rondo ide u Čikago

Izvor: MVP.rs, 04.Jul.2016, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rondo ide u Čikago

Iskusni plejmejker je dogovorio dvogodišnju saradnju.

Režon Rondo (30, 185) karijeru nastavlja u Čikagu. Dve strane su dogovorile detalje dvogodišnje saradnje vredne 28 miliona dolara, pa će NBA šampion iz 2008. godine potpisati za treći tim u tri sezone.

Iskusni plejmejker je bio 21. pik na Draftu 2006. godine. Birali su ga Sansi i odmah prosledili u Boston, za koji je nastupao sve do 2014. godine. Potom je jednu sezonu proveo u Dalasu i jednu u Sakramentu. >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << U dresu Kingsa je beležio 11.9 poena, 11.7 asistencija, šest skokova i dve ukradene lopte po meču. U prethodnoj sezoni je bio najbolji asistent NBA lige.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.