Ronaldu preti zatvor!?

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2018, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldu preti zatvor!?

I bogati plaču!

Kristijano Ronaldo ponudio je poreskoj upravi Španije nagodbu u vrednosti od 14 miliona evra i priznanje za čak četiri slučaja utaje poreza kako se ne bi našao iza rešetaka.

Prema navodima španskog El Munda, poreska uprava je primila njegov zahtev koji je u procesu razmatranja.

Portugalac je u tih 14 miliona evropskih novčanica uračunao ne samo vrednost utajenog poreza, već i deo penala koji bi svakako morao da plati ukoliko bi se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << otkrilo da je kriv za to krivično delo.

Poreska uprava tereti fudbalera Reala da je u periodu od 2011. do 2014. godine utajio tačno 14,7 miliona evra na ime prava na korišćenje svog lika u komercijalne svrhe.

Ako se zahtev odbaci, spekuliše se da bi Ronaldo, pored zatvorske kazne, morao i da plati čak 100 miliona evra!

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.