Ronaldu Zlatna lopta

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jan.2014, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldu "Zlatna lopta"

Fudbaler Reala iz Madrida Kristijano Ronaldo dobitnik je trofeja "Zlatna lopta" za najboljeg igrača u 2013. godini, u tradicionalnom izboru Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) i magazina "Frans fudbal".

"Kralj" je kralj: Kristijano Ronaldo je zaplakao na svečanosti u Cirihu

 

Portugalski napadač trijumfovao je u izboru ispred Franka Riberija iz minhenskog Bajerna i osvajača priznanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u prethodne četiri godine, Lionela Mesija iz Barselone.

Ronaldu je drugi put u karijeri pripala prestižna nagrada, nakon što je za najboljeg u svetu proglašen 2008. godine kao igrač Mančester junajteda.

 

"Ovo je za mene veoma emotivno veče. Hvala saigračima iz Reala i predsedniku kluba, bez njih ne bih uspio da postignem sve ovo. Teško mi je što ovde nije Euzebio, čovek koji mi je mnogo pomogao u fudbalu i životu, zbog toga su moje emocije još izraženije. Konkurencija je bila veoma jaka, ponosan sam na nagradu", izjavio je kroz suze Ronaldo na svečanoj ceremoniji u Cirihu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RONALDOVA IRINA: Najponosnija sam na svetu!

Izvor: Kurir, 14.Jan.2014, 18:23

Ronaldo je u ponedeljak u Cirihu dobio nagradu za najboljeg igrača godine, koju dodeljuju FIFA i magazin Frans fudbal..MADRID - Ruska manekenka Irina Šejk izjavila je da je najponosnija na svetu pošto je njen momak Kristijano Ronaldo dobio Zlatnu loptu...Ronaldo je u ponedeljak u Cirihu dobio nagradu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.