Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jul.2018, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldovo oproštajno pismo: Zbogom Real Madridu poslije devet godina!

Sada je i zvanično potvrđeno da će najbolji fudbaler svijeta svoju karijeru nastaviti u Juventusu

Najbolji fudbaler svijeta Kristijano Ronaldo poslije devet godina napustio je Real Madrid, a zvanično je potvrđeno da će Portugalac karijeru nastaviti u Juventusu.

Madridski klub je danas izdao zvanično saopštenje u kojem se navodi da je Ronaldo zatražio da mu dozvole da pređe u redove "Stare dame", iako mu ugovor nije istekao.

Nedugo potom, Real Madrid >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je objavio i Kristijanovo oproštajno pismo, a evo šta se u njemu navodi.

- Sve ove godine u Real Madridu i ovom gradu bile su najvjerovatnije najljepši period mog života. Prema klubu, navijačima i Madridu osjećam ogromnu zahvalnost. Mogu samo da se zahvalim svima na svoj ljubavi i pažnji koju sam dobio.

(novosti)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

RONALDOVO OPROŠTAJNO PISMO: Portugalac rekao zbogom Real Madridu posle devet godina!

Izvor: Večernje novosti, 10.Jul.2018

Sada je i zvanično potvrđeno da će najbolji fudbaler sveta svoju karijeru nastaviti u Juventusu Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo posle devet godina napustio je Real Madrid, a zvanično je potvrđeno da će Portugalac karijeru nastaviti u Juventusu. Madridski klub je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.