Izvor: MozzartSport.com, 18.Jun.2020, 08:11

Ronaldova nesanica: Izgubio dva uzastopna finala prvi put u karijeri

Na sve to Juventus nije postigao gol u dva vezana meča još od oktobra 2015. godine

Penal lutrija izabrala je Napoli, pa se na ulicama Napulja slavio prvi trofej posle pet i po godina!

Dok iz regije podno Vezuva stižu možda i zabrinjavajući snimci proslave bez ikakvih mera zaštite i prevencije, Kristijano Ronaldo je morao da se suoči sa svojom noćnom morom – prvi put u karijeri poražen je u dva uzastopna finala nekog klupskog takmičenja! Eto, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za 16 godina profesionalne karijere nikada nije osetio kako je to kada u dva takmičenja ne podigne trofej. Možda će neko reći kako su pehari namenjeni osvajaču Superkupa i Kupa nebitni, ali je tokom godina uspostavljena takva dominacija da Juventus jednostavno retko kada pruži takav luksuz drugima da se okite sa dva trofeja u jednoj sezoni.

Podsetimo, Lacio je u decembru savladao Bjankonere u Rijadu sa 3:1, kada su gol Paula Dibale počistili Luis Alberto, Senad Lulić i Danilo Kataldi. Šest meseci kasnije golman Aleks Meret je spustio roletnu i nekim odličnim intervencijama najavio ono što se desilo u penal seriji. Ključnom odbranom na Dibalin šut uneo je nemir u redove Stare dame, da bi Danilo u drugoj seriji poslao loptu na tribine. Ronaldo nije bio učesnik lutrije jer ga je Mauricio Sari čuvao za petu seriju, a Napoli je ranije završio ceo posao.

Istovremeno, Điđi Bufon nije uspeo da se izjednači sa Robertom Manćinijem na vrhu liste igrača sa najviše osvojenih pehara u Kupu. Manćini ih je tokom igračke karijere imao šest, Bufon će ostati na pet.

Zanimljivo, Juventusu je ovo prvi put da u dva vezana meča ne zatrese mrežu. Pre neki dan se to dogodilo protiv Milana, u sredu uveče protiv Napolija.

Kristijano Ronaldo je tokom karijere osvojio 27 klupskih trofeja. Verovatno mu neće ova dva mnogo nedostajati, ali imao je neverovatnu šansu da uradi nešto čime malo ko može da se ponosi...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pogledajte MOZZART NJUZZ, vaš prozor u svet sporta...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.