Ronaldov recept za uspeh - Pet dremki na dan i sendvič od avokada!

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2020, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldov recept za uspeh - Pet dremki na dan i sendvič od avokada!

Portugalac je simbol profesionalzima.

Kristijano Ronaldo je sjajno počeo novu godinu.

U prvoj utakmici 2020. godine zabeležio je het-trik protiv Kaljarija u pobedi Juventusa od 4:0, sada sledi gostovanje Romi. "Bjankoneri" nisu slavili u Rimu još od 2005. godine, kada je Osvaldo doneo pobedu gostima golom u nadoknadi.

Ronaldo voli da ruši "prokletstva", engleski mediji su dali i podrobniji uvid kako se za njih i priprema.

Portugalac jede šest >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << obroka na dan, porcije su male i česte što mu omogućava brži metabolizam sa velikom nutritivnom vrednošću. Hrana je uvek sveža, na meniju nema zamrznutih stvari, uvek je dosta salate prisutno.

Doručak bi počeo sa sirom, dijetalnim jogurtom sa dosta voća i tostom od avkoda. Piletina stoji visoko u njegovoj dijeti. Izbačena su naravno gazirana pića i crveno meso. Kod spavanja se vodi knjigom Nika Litlhejlsa "San: Mit od osam sati, moć dremki..".

Rutina 34-godišnjeg Portugalca se ne sastoji od osam sati sna u jednom delu, kao kod većine ljudi, već ih on deli na više segmenata. Po knjizi atletama je dosta bolje da imaju pet dremki koje se sastoje od devedeset minuta tokom dana, što je fanatični fudbaler prihvatio oberučke.

Došao je u Juventus i potpisao četvorogodišnji ugovor do 2022. godine, po kraju te sezone imaće 37 godina. Verujemo da ni tada neće završiti sa fudbalom, a ni rekordima.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.