Ronaldomanija - Radnje opustošene, narudžbine ne primaju, a nove kopačke su savršenstvo!

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2018, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldomanija - Radnje opustošene, narudžbine ne primaju, a nove kopačke su savršenstvo!

Juventini kojih ima oko 13 miliona samo u Italiji, potpuno poludeli...

Ronaldov dres je razgrabljen. Koštao je preko 150 evra, srećnici su uspeli u poslednjih 12 časova da zagrabe sve što je odštampano, a opustošene su Juventusove radnje u Torinu i Milanu.

Takođe, počela je grozničava obnova sezonskih karata, do pre sedam dana bilo je mnogo gunđanja jer su one skočile za 100 evra, ali sada se niko ne buni.

"Koliko god da je sezonska, vredi, sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imamo Ronalda", ponavljaju navijači ispred prostorija kluba.

Akcije Juventusa na berzi probile su sve rekorde, a u ponedeljak se očekuje ludnica kada bude predstavljen na "Alijancu".

"Najk" je već iskoristio ovaj transfer da izbaci novi model kopački koji je prelep, koliko će to novca samo doneti Portugalcu nije teško zamisliti.

Oglasio se i Maks Alegri koji je demantovao da je odbio Real posle odlaska Zidana jer je znao da će doći Ronaldo.

"To nije istina, mi smo napravili plan i on nije uključivao njega. Šta će raditi u Juventusu? Davati golove, kao i do sada", rekao je trener Juventusa.

U Melfiju u fabrici FIAT-a je počeo dvodnevni štrajk radnika, ali niko ne obraća pažnju, svi su jednostavno očarani bajkom koja se dešava.

Ronaldo u Juventusu, potpuno je zasenilo i Mundijal i sve drugo u Evropi, pogotovo u Italiji, ovo je melem na ranu jer "Azuri" nisu na svetskom prvenstvu...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.