Ronaldo završava karijeru u Realu

Izvor: Mondo, 20.Apr.2016, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo završava karijeru u Realu

Gde će Kristijano Ronaldo narednog ili nekog drugog leta? Nigde!

Kristijano Ronaldo, osim ako mu se ne bude igrao fudbal i u drugoj polovini 30-ih godina, završiće veličanstvenu karijeru u Realu iz Madrida!

Portugalac je u pregovorima sa madridskim klubom oko produžetka saradnje do 2020. godine, tvrdi list As.

Ronaldu sadašnji ugovor ističe 2018, ali je spreman da pre kraja ove sezone stavi novi paraf i ostane u Madridu sve do svoje 35. godine. Real >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << želi da "blindira" Ronalda nakon što je predsednik Pari Sen Žermena Naser Al-Kalifi izrazio veliku želju da ostvari transfer, za šta neće žaliti novac.

Ronaldo je od 2009. godine član kraljevskog kluba, postigao je 360 golova na 343 utakmice i osvojio titulu Primere, Ligu šampiona, dva Kupa kralja, Superkup Španije i Evrope, kao i Svetsko klupsko prvenstvo.

Pre madridskog Reala igrao je za Mančester Junajted i Sporting iz Lisabona.

Po aktuelnom ugovoru sa najtrofejnijim klubom Evrope i Španije, 31-godišnji Ronaldo zarađuje 20 milona evra.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.