Ronaldo za sedam dana dva puta na San Siru!

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2018, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo za sedam dana dva puta na "San Siru"!

Strahovaće navijači na stadionu u Milanu od Portugalca dva puta u samo nedelju dana.

Milan i Juventus će se 11. novembra sastati na "San Siru" u okviru poslednjeg kola pred narednu reprezentativnu pauzu.

Ukoliko ne bude nekih iznenađenja, Kristijano Ronaldo će predstavljati najveći pretnju po "Rosonere", kojima ne cvetaju ruže ove sezone.

Samo nedelju dana kasnije, na istom stadionu u okviru Lige nacija gostuje selekcija Portugalije, ali će aktuelni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvaci Evrope ovoga puta u svojim redovima imati i zvezdu Juventusa.

Naime, Kristijano Ronaldo je propustio minula dva ciklusa, ukupno četiri utakmice portugalske reprezentacije, zatražio je od saveza pauzu kako bi se što bolje adaptirao na novi klub.

Bez problema su mu izašli u susret, ali kako prenose italijanski mediji, za naredne mečeve Portugalije napadač "Stare dame" će dobiti poziv i očekuje se da će se odazvati.

Portugalci su prvi u grupi 3, elitne lige novoformiranog takmičenja, remi na "San Siru" biće im dovoljan za overu prvog mesta u grupi i plasman u plej-of.

          Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

       

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.