Ronaldo vuče Marsela u Juve

Izvor: Mondo, 13.Jul.2018, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo "vuče" Marsela u Juve

Da li se sprema još jedan veliki transfer iz Real Madrida u Juventus?

Kristijano Ronaldo je povukao potez i promenio sredinu. Portugalac je odlučio da napravi novi korak u karijeri i dres Real Madrida zameni crno-belim Juventusa.

Ali, "kraljevski klub" mogao bi da se suoči sa još nekim odlascima bitnih igrača.

I opet "Stara dama"...

Šampion Italije zainteresovan je za reprezentativca Brazila Marsela, prenose italijanski mediji.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Veliki uticaj u celoj priči mogao bi da ima upravo Ronaldo, koji je veliki prijatelj sa Marselom, dugogodišnjim saigračem u Realu.

Marselo ima ugovor sa prvakom Evrope do leta 2022. godine i zarađuje 11 miliona evra godišnje, a za njegov otkup Juventus je spreman da ponudi 60 miliona evra.

Brazilac je pre Real Madrida igrao za Fluminense u domovini, a za reprezentaciju je skupio 58 nastupa.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zenit želi Hrvata u svojim redovima

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2018

Pominjali su se i Milan i Lacio kao moguće destinacije, ali Zenit će izgleda pobediti konkurenciju...Milan Badelj, dvadesetdevetogodišnji zadnji vezni će ovog leta promeniti sredinu...Naime, Hrvatu je istekao ugovor sa Fiorentinom, a kako italijanski mediji prenose, on će kao slobodan igrač napustiti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.