Ronaldo vrijeđao Bejla?

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jan.2015, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo vrijeđao Bejla?

Kristijano Ronaldo, napadač Real Madrida, mnogo voli da postiže golove, a kada mu tako nešto ne pođe za rukom postaje veoma razdražljiv. To je pokazao i protiv Espanjola, kada je vrijeđao saigrača Gereta Bejla, koji mu nije dodao loptu kada se nalazio u sjajnoj prilici.

Real je pobijedio Espanjol s 3:0 i uspješno nastavio trku za titulu u Primeri, ali Portugalca to nije previše interesovalo. Činjenica da nijednom nije zatresao mrežu, užasno mu je teško pala. U jednoj situaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kada je Bejl mogao da mu doda loptu za laganu realizaciju do pasa nije došlo, Velšanin je želio sve sam da završi, poslije čega je Ronaldo potpuno poludio. Pojedini španski mediji čak pišu da je Ronaldo vrijeđao Bejla pa su mu tako pročitali sa usana "... majka koja te rodila".

Karlo Anćeloti, trener Madriđana, imao je dosta posla na konferenciji za medije, pošto je morao da objašnjava tu situaciju na terenu koji su mnogi i sa tribina primijetili.

"Ne treba praviti problem od toga. Sve je to fudbal. Odnos Ronalda i Bejla je dobar. Svi radimo na istom zadatku, a to je da Real dovedemo do vrha. Nema potrebe pričati o takvim stvarima", izjavio je Anćeloti.

Navijači Reala na "Santjago Bernabeu" izviždali su Bejla upravo zbog pomenute situacije. Bejl je sredinom drugog poluvremena izašao jedan na jedan sa golmanom Espanjola poslije odlične lopte Iska, ali je šutirao i promašio, iako je Ronaldo bio u izglednoj poziciji. Međutim, fenomenalni krilni napadač učestvovao je u trijumfu nad Espanjolom od 3:0, sjajnim golom iz slobodnog udarca u 28. minutu.

Rezultati 18. kola: Real Madrid - Espanjol 3:0, Malaga - Viljareal 1:1, Selta - Valensija 1:1, Eibar - Hetafe 2:1, Levante - Deportivo 0:0, Almerija - Sevilja. Juče: Bilbao - Elče, Granada - Sosijedad, Barselona - Atletiko M. Danas: Rajo Valjekano - Kordoba. Poredak: Real 42 (-1), Barselona 38 (-1), Atletiko M. 38 (-1)...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.