Ronaldo vratio veru posle više od dve godine - Konačno!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2020, 22:24

Ronaldo vratio veru posle više od dve godine - "Konačno!"

Portugalac razbio maler.

Juventus je danas ubedljivo savladao Torino u gradskom derbiju.

Sarijev tim je slavio sa 4:1, pritisak je na Laciju koji večeras gostuje u Milanu. Meč u Torinu je bio pun rekorda i zanimljivosti za sladokusce statistike.

Pomenuli smo rekord Bufona po broju nastupa, onda podvig Ronalda koji je postao prvi igrač koji je uspeo da zabeleži makar 25 golova u Primeri, Seriji A i Premijer ligi.

Svoj 25-ti gol u Seriji A Ronaldo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je zabeležio na sebi 'nekarakterističan' način - slobodnjak je bio u pitanju.

Ronaldo nije postigao gol iz slobodnog udarca na klupskom nivou još od decembra 2017. godine kada je nosio dres Real Madrida. Večerašnji pogodak mu je bio 55-ti uspešni gol iz slobodnog udarca, po ovom parametru je i dalje na vrhu u konkurenciji aktivnih fudbalera.

Inače ovo je bio 43. pokušaj Ronalda da postigne gol iz ovakve prilike od kada nastupa za tim iz Torina.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kakvo veče za "Bjankonere" - Niko kao Điđi i Ronaldo!

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2020, 00:01

Dvojac se upisao u istoriju italijanskog i evropskog fudbala...Juventus je slavio u gradskom derbiju Torina, "bikovi" su pretili, ali je "stara dama" pokazala i dokazala da je broj jedan u svom gradu slaveći pobedu od 4:1...Bufon je nastupom na večerašnjem meču postao igrač sa najviše nastupa u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.