Ronaldo uz Nejmara: Nemoguća odluka

Izvor: B92, 24.Mar.2016, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo uz Nejmara: Nemoguća odluka

Lusi Nazario Ronaldo da Lima, jedan od najboljih napadača u istoriji fudbala, kaže da je Nejmar da Silva stavljen pred nemoguću odluku.

Sjajni napadač Barselone želi da predstojećeg leta igra i na Olimpijskim igrama u Riju i na jubilarnom Kopa Amerika, ali je pitanje da li će tako nešto biti moguće, kao i da li ćemu biti dozvoljeno.

"Takva situacija je veoma teška za igrača. Mislim da je kukavički stavljati ga pod takve okolnosti – da mora da bira takmičenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kome će da igra. Ljudi koji bi trebalo ne brinu previše o kalendaru takmičenja, kojih je sve više, a odmora sve manje, manje", rekao je Ronaldo, "Praktično, stavljaju ga pred nemoguću odluku. Ja bih lično izabrao da igram na Igrama, pošto je zlatna medalja nešto posebno jer samo ona nedostaje 'Selesau'. Ne znam kako se on oseća, ali bi bilo divno da može da priča tu priču kako je doneo to zlato".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.