Ronaldo u senci Hrvata: Modrić najbolji fudbaler Evrope

Izvor: BKTV News, 30.Avg.2018, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo u senci Hrvata: Modrić najbolji fudbaler Evrope

Fudbaler Real Madrida Luka Modrić proglašen je za najboljeg igrača Evrope u sezoni 2017/2018.

Hrvatski vezista pobedio je glasovima 55 novinara iz svake od UEFA članica i 80 trenera iz Lige šampiona i Lige Evrope, ispred doskorašnjeg saigrača Kristijana Ronalda (Juventus) i Mohameda Salaha (Liverpul).

Iz Srbije je glasao novinar SOS kanala Nebojša Petrović, koji je bas Modriću dao pet poena, napadač Atletiko Madrida Antoanu Grizmanu tri, a defanzivcu Reala >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Rafaelu Varanu jedan.

I preostale nagrade otiske su u ruke igrača prvaka Evrope Reala iz prosle sezone, najbolji golman je Kejlor Navas, defanzivac Serhio Ramos, vezista Modrić, a napadač Ronaldo.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.