Ronaldo u govoru komentarisao to što Mesi i Barsini fudbaleri nisu došli na FIFA ceremoniju!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Jan.2017, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo u govoru komentarisao to što Mesi i Barsini fudbaleri nisu došli na FIFA ceremoniju!

Foto: AP/Tanjug

Prva zvezda madridskog Reala i selekcije Portugalije Kristijano Ronaldo proglašen je za najboljeg fudbalera planete u 2016. godini u izboru Međunarodne fudbalske federacije (FIFA).

Nakon razlaza sa "Frans fudbalom" koji je već dodelio Ronaldu Zlatnu loptu, nagrada FIFA nosi ime "The Best", a Portugalac ju je zaslužio osvajanjem titula prvaka Evrope sa klubom i državnim timom.

- Nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << mi prvi put da dobijam ovo priznanje, ali kao da jeste. Želim da se zahvalim svim saigračima iz Real Madrida i Zinedinu Zidanu, svojoj porodici, bratu, devojci i svim ostalima - rekao je Ronaldo.

Lionel Mesi kao i ostali igrači Barselone koji su se našli u idealnom timu za 2016. godinu nisu prisustvovali ceremoniji u Cirihu, jer, kako je klub saopštio, moraju da se spremaju za meč sa Viljarealom.

- Za mene je 2016. godina bila najbolja godina u mojoj karijeri. Ponosan sam na ovu nagradu, još jednom se zahvaljujem svima i žao mi je što momci iz Barcelone nisu večeras bili ovde, ali to je razumljivo - rekao je Ronaldo.

Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FIFA izabrala: Najbolji na svetu je Ronaldo, Mesi nije ni došao na ceremoniju! (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 09.Jan.2017

Kako je odlučila FIFA, prva zvezda Real Madrida i kapiten reprezentacije Portugala najbolji je fudbaler u 2016. godini...Nakon razlaza sa "Frans fudbalom" koji je već dodelio Ronaldu Zlatnu loptu, nagrada FIFA nosi ime "The Best", a Portugalac ju je zaslužio osvajanjem titula prvaka Evrope sa klubom...

Nastavak na BKTV News...

Koga su Ronaldo i Mesi izabrali za najboljeg igrača planete?

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jan.2017, 08:42

Foto: AP/Tanjug..Zapadni mediji ih nazivaju "arhi-neprijateljima", a Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi ne znaju ni sami više koliko su puta rekli da izuzetno poštuju jedan drugoga i da imaju korektan odnos...To poštovanje ipak ne ide ispred prijateljskih odnosa koje dvojica fudbalera imaju sa svojim...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.