Ronaldo u Realu...u junu stvarno

Izvor: B92, Beta, 11.Feb.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo u Realu...u junu stvarno

Možda zvuči kao film, ali nije fantazija kada je prelazak Kristijana Ronalda u Real Madrid u pitanju.

Prema najnovijim informacijama, Banko Santander, najveća banka u Evropi, koja je najveći sponzor Meklaren-Mercedesa i Kopa Libertadoresa, odobrila je veliki zajam "kraljevskom klubu".

Velika banka kreditiraće Real Madrid sa 70 miliona dolara kako bi pomogla u dovođenju Kristijana Ronalda iz Mančester junajteda narednog juna. To ne znači da će ta suma >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biti i konačna za transfer Portugalca u Madrid, ali je maksimalna koju Real može da zatraži.

Čini se da će ovom prilikom čelnici Reala morati da još izvrnu i svoje džepove jer će ukupna suma dostići neverovatnih 100 miliona evra.

Španski list "AS" tvrdi da će menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson pustiti Portugalca ovoga puta ukoliko se dva kluba dogovore o obeštećenju, a Ronaldo izrazi želju da ode. Ronaldo je sa Fergusonom potpisao ugovor u Lisabonu prošlog avgusta, prema kome će pustiti napadača da ode u junu 2009. godine ukoliko se pojavi izgledna prilika. Ipak, u ugovoru postoji i detalj prema kome "crveni đavoli" mogu da ga ponište jednostrano ukoliko se u javnosti pojave neki detalji koji mogu da naštete klubu sa Old Traforda.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.