Ronaldo treba da dobije Zlatnu loptu, a ne Mesi! Podrška brazilske legende za fudbalera Reala!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Nov.2016, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo treba da dobije Zlatnu loptu, a ne Mesi! Podrška brazilske legende za fudbalera Reala!

Jedan od najboljih napadača u istoriji fudbala Brazilac Ronaldo Nazario de Lima poručio je da njegov prezimenjak, Kristijano Ronaldo iz Reala, zaslužio Zlatnu loptu ispred Lionela Mesija.

>>> DA TE VIDIM: Nejmar izazvao Ronalda čudesnim trikom sa dve lopte (VIDEO)

Ronaldo je prvi favorit za najboljeg igrača ove godine, u kojoj je osvojio Ligu šampiona sa Realom i šampionat Evrope sa reprezentacijom Portugalije, ali i postigao 51 gol u svim takmičenjima.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />- Ove godine, da se ja pitam, Ronaldo bi morao da bude ispred Mesija zbog svega što je osvojio. Mnogi su Kristijana kritikovali zbog forme, ali ne mislim da je imao krizni period.

- Za Portugalca bi najbolje bilo da nastavi ovako, igra u Realu do kraja karijere i potom preuzme neku fukciju - rekao je "Fenomen" za brazilski Klaro sport, koji je tokom karijere nosio dresova i Reala i Barselone.

Kristijano Ronaldo je dva puta dobio Zlatnu loptu, Mesi pet, a novi pobednik biće proglašen 9. januara naredne godine na svečanosti u Cirihu.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta kaže "Zuba" Ronaldo: Kristijano ili Mesi?

Izvor: Mondo, 09.Nov.2016

Jedan od najboljih napadača u istoriji fudbala Brazilac Ronaldo oglasio se povodom Zlatne lopte..Foto: Guliver/Getty images/Alex Livesey..Ko će dobiti Zlatnu loptu? Odgovor na to pitanje saznaćemo početkom 2017. godine na ceremoniji u Cirihu...Ali, ko je najviše zaslužio tu nagradu?..Kristijano...

Nastavak na Mondo...

Ronaldo za Ronalda: Zaslužio je Zlatnu loptu ove godine

Izvor: RTS, 09.Nov.2016

Jedan od najboljih napadača u istoriji fudbala, Brazilac Ronaldo, poručio je da je njegov prezimenjak, Kristijano Ronaldo iz Real Madrida, zaslužio Zlatnu loptu ispred Lionela Mesija. . .Ronaldo je prvi favorit za najboljeg...

Nastavak na RTS...

VREMEPLOV: Najveća bruka Junajteda u istoriji, ali se ‘Teatar snova’ divio golu Pitera Šmajhela (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Nov.2016, 00:46

Verovali ili ne, gol za kakav-takav spas Mančester junajteda postigao je legendarni danski čuvar mreže, Piter Šmajhel.. . Taj 26. septembar 1995. godine navijači ‘crvenih đavola’, pogotovo oni stariji, pamtiće utakmicu  između svog Mančester junajteda i malenog ruskog kluba iz Volgograda,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.