Izvor: Blic, 15.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo se ženi, stvarno!

Ronaldo se ženi, stvarno!

Ako već nema šansu da igra kod Fabija Kapela, Ronaldo može da zaigra ispred matičara! I to po drugi put u svojoj karijeri. Brazilski as u dresu Reala nekoliko godina posle razvoda od fudbalerke Milene Rodrigez, rešio je da srce pokloni zanosnoj Raiki Oliveiri i kaže joj sudbonosno 'da'.

Napadača Reala su protehodnih godina svi driblali. Počevši od njegove bivše supruge koja mu je uzela popriličnu svotu novca posle razvoda, pa do >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << manekenke Danijele Ćikareli sa kojom je pukim čudom izbegao uplovljavanje u bračnu luku.

I kada su već svi pomislili da se Roni neće odlučiti za ozbiljnu vezu i brak, on je rešio da to ipak uradi. Obećao je da neće pobeći sa svadbe, iako sve njegove poteze treba uzeti oprezno. Tako je prošle godine napravio veridbu snova sa Ćikarelijevom u zamku u blizini Pariza, potrošio silan novac da pozove ekskluzivne goste i - ništa! Svega tri meseca posle toga raskinuo je vezu.

A ko je Raika Oliveira? Osim što je sjajna manekenka, ova devojka koju možete videti na brojnim naslovnim stranicama modnih časopisa i na pistama širom sveta, sarađuje sa čak šest elitnih agencija od Rija i Sao Paula do Njujorka, Milana, Pariza i Londona. Sa svega 17 godina radila je reklamne kampanje za kuće 'Dior', 'Kalvin Klajn' i 'Valentino', i pojavljivala se na naslovnicama magazina 'El', 'Vog' i 'Kosmopoliten'. Rođena je 22. januara 1984. i sa dečkom joj je zajednički broj 22, jer je Ronaldo rođen 22. septembra 1976.

Brazilac je pokazao da je pomalo sujeveran. Prethodne veze koje je ozvaničavao u Evropi, sa Domingezovom i Ćikarelijevom, nisu mu se posrećile, pa je rešio da ceremoniju venčanja ovog puta obavi u Brazilu, tačnije u Rio de Žaneiru, 24. i 25. decembra. Na katolički Božić, za treću sreću.

Z. Kecman

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.