Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2022, 21:22

Ronaldo se uvredio kada su mu rekli koliko vredi, pa blokirao čuveni "Transfermarket"

Nema šale sa Portugalcem.

Jedan od najrelevantnijih sajtova za praćenje aktuelne vrednosti fudbalera jeste nemački sajt ''Transfermarkt'', koji je Portugalac Kristijano Ronaldo blokirao na društvenim mrežama, jer nije bio zadovoljan cifrom kojom su ga procenili.

Kada je pomenuti sajt objavio 11 najboljih fudbalera čiji je agent Žorž Mendeš, Ronaldo se uvredio njihovom objavom. Kristijano je bio najskuplje procenjeni klijent portugalskog agenta, sa vrednošću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 75 miliona evra. Ipak, Ronaldu se to nije svidelo, mislio je da vredi više, pa je na kraju čak i blokirao instagram stranicu ''Transfermarkt-a''.

- Imali smo taj najskuplji tim Mendešovih igrača i mislim da smo na Instagramu postavili listu deset najvrednijih sa preko 33 godine. On je bio na prvom mestu, ali javio se i rekao da bi trebalo da vredi mnogo više - objasnio je Kristijan Švarc oko čega je nastala zabuna.

- Prvo je poslao poruku našim kolegama na društvenim mrežama. Oni su mu odgovorili, objasnili kako se vrednost obračunava i zbog čega je tolika kolika je. Onda su mu skrenuli pažnju da je u kategoriji igrača preko 33 godine najskuplji. Da je broj jedan. Ali odgovor ga nije zadovoljio. Samo nam je poslao neke smajlije i blokirao nas - zaključio je Švarc.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.