Ronaldo se steriliše!

Izvor: S media, 27.Dec.2010, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo se steriliše!

Slavni Brazilac Ronaldo rešio je da se steriliše!

Napadač Korintijansa, nekada najbolji igrač Evrope i sveta, ima troje dece iz dva braka, a nedavno je otkrio da ima i četvrto dete. Posle DNK testa priznao je da ima sina Aleksandera sa brazilskom manekenkom Mišel Unmez.

Ronaldo saznao da ima još jedno dete

Antić, Pantelić, Ronaldo, Zidan... (VIDEO)

Ronaldo zove Adrijana

Ronaldo ima i sina iz prvog braka, takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sa manekenkom Milenom Domingeš, kao i dve kćerke iz drugog braka, sa Bijom Antoni, instruktorkom fitnesa.

- Zatvorio sam fabriku dece. Želim da se sterilizujem kako ne bi sebi i porodici stvarao dodatne probleme. Nadam se da više neće biti devojaka koje se javljaju i tvrde da sam otac - poručio je Ronaldo brazilskim medijima.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.