Ronaldo se nije pojavio jer je ljut!

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2018, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo se nije pojavio jer je ljut!

Trener Juventusa objasnio je kako je Portugalac reagovao na dodele UEFA nagrada u Monaku.

Sve je bilo kao prethodnih godina. Tačnije - skoro sve.

"Grimaldi" forum je bio pun zvanica, UEFA je tokom žreba za grupnu fazu Ligu šampiona pripremila nagrade laureatima i fudbaleri Reala su ponovo odneli u Madrid najveći broj trofeja.

Međutim, viđena je i jedna velika promena u odnosu na prošle ceremonije, jer se Kristijano Ronaldo nije pojavio.

Najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << igrač šampionskog Reala sada je napadač Juventusa i u četvrtak je odabrao da ostane u Torinu i da ne prati ceremoniju. Razlog je na kraju večeri bio očigledan - Luka Modrić svrnuo ga je sa trona posle dve godine i dobio priznanje za najboljeg igrača.

"CR7" se nije oglašavao o ovome, ali je o tome kako se Portugalac oseća u petak govorio trener Juventusa, Masimilijano Alegri.

- Ronaldo je dobro, trenirao je dobro. Normalno je da je juče (četvrtak) bio ljut jer je prošle sezone postigao 15 golova u Ligi šampiona i zajedno sa Modrićem i ostatkom tima osvojio to takmičenje. Bio je veoma uznemiren, ali to pokazuje da nastavlja da radi i da želi da bude najbolji za nas. To je naša prednost - rekao je "Maks" Alegri.

Ronaldo je odabrao da ostane potpuno posvećen Juventusu, u čijem dresu želi da što pre postigne prvi gol. To nije uspeo protiv Kjeva i Lacija, a novu šansu imaće u subotu u Parmi.

Keylor Navas

Luka Modrić

Sergio Ramosa href="https://twitter.com/hashtag/UEFAawards?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw">#UEFAawards #UCLdraw pic.twitter.com/QvbSCQEstr— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) 30. август 2018.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.