Ronaldo se ne vraća u Real

Izvor: B92, 20.Apr.2021, 15:20

Ronaldo se ne vraća u Real

Florentino Peres, predsednik Reala, demantovao je povratak Kristijana Ronalda na "Santjago Bernabeu".

Mediji su spekulisali o tom transferu nakon još jedne neuspešne sezone Portugalca u Juventusu.

Real je prodao Ronalda "Staroj dami" 2018. godine za oko 100 miliona evra.

"On se neće vratiti u Real. Ne bi imalo smisla. Mnogo volim Kristijana, dao nam je tako mnogo, ali ima ugovor sa Juventusom i sve te priče o dolasku nazad nemaju smisla", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Peres.

On je otkrio i šta mu poručuju navijači kada ga susretnu na ulici.

"Desi mi se da me na ulici prepoznaju pod maskom i da mi doviknu, 'kupi Mbapea'. Mislim da su Realu potrebne promene. Za deset godina osvojili smo mnogo toga, ali stvari treba prodrmati i vratiti se nekim snovima. Radim na tome da se nešto slično dogodi. Ove godine umesto 900, imaćemo 600 miliona prihoda, ali čak i kada sam došao u klub 2000. imali smo mnogo problema. Daću sve da Real ne izgubi sadašnje pozicije".

Osvrnuo se i na priču o dolasku Erlinga Halanda.

"Njegov otac nas je posetio u centru Valdebebas i svi su na to reagovali, kaže da nikad nije video ništa slično. Haland i Mbape su dva izuzetna igrača".

Peres je dodao i da je situacija oko pregovora sa kapitenom Serhijem Ramosom i dalje veoma komplikovana i dodao da će odluka pasti na kraju sezone.

Takođe, rekao je i da je Zinedin Zidan najbolji trener kog je ikad imao u Realu, te da se nada da će Lionel Mesi ostati u Barseloni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.