Izvor: RTS, 18.Maj.2021, 09:30

Ronaldo preselio svoja superkola iz Torina

Navijači Juventusa drhte pri pomisli da bi mogli da izgube Kristijana Ronalda jer se sve češće „šuška" o vrtoglavim ciframa koje mu se nude od različitih klubova širom sveta bez obzira na njegovih već 36 godina. Strepnja je još veća nakon što je objavljen snimak na kome Ronaldo u toku prošle noći seli svoje luksuzne automobile iz Torina u nepoznatom pravcu.
Budućnost Ronalda u Juventusu je sve više pod znakom pitanja. Ne samo što su rezultati >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kluba loši, već i činjenica da je Ronaldo prošle noći ukrcao u kamion poznate portugalske firme za selidbe, sa sedištem u Lisabonu sedam svojih „super automobila".

Pre tri godine upravo činjenica da su Kristijanovi „mezimci" stigli u Torino bila je znak da se smestio u tom gradu a sada, kada ih je odvezao u nepoznatom pravcu, navijači smatraju da je to jasan znak da odlazi iz Juventusa. Glasine koje se šire svedoče o tome da je moguć Ronaldov povratak u Sporting, te činjenica da je automobile prevezla upravo portugalska kompanija za selidbe, može da znači da to i nisu samo neosnovane glasine. I njegova majka je izjavila za portugalske novine da će razgovarati sa sinom o njegovom povratku u tu zemlju a možda i u Sporting.
Ronaldo je plaćen 31 milion evra i italijanski mediji se pitaju ko je spreman da plati više za svakako odličnog igrača, ali koji već ima 36 godina. Ipak, pominju se španski klubovi (poput Real Madrida), kao i engleski, no ne izostaju i Amerikanci, Kinezi i klubovi sa bliskog istoka koji bi mogli da ga plate i 80 miliona po sezoni.
Mediji podsećaju da će se više znati već u nedelju kada Juventus igra protiv Bolonje, te da će Ronaldo sasvim sigurno napustiti klub ukoliko izgube u toj utakmici.
Što se tiče samih automobila... 
Poznato je da Kristijano Ronaldo obožava skupe automobile čije fotografije često deli na svom Instagram profilu. Čuva ih u posebno konstruisanoj garaži sa najsofisticiranijim sistemima nadgledanja. Vrednost njegovih automobila je oko 20 miliona evra.
Najnoviji dragulj njegove kolekcije je i model bugatija koji poseduje samo deset ljudi na planeti i koji je platio 8 miliona evra.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.