Ronaldo poručio Nejmaru: Pokajaćeš se ako odeš iz Barselone u PSŽ

Izvor: BKTV News, 24.Jul.2017, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo poručio Nejmaru: Pokajaćeš se ako odeš iz Barselone u PSŽ

Kako su preneli svi svetski mediji, najbolji igrač sveta imao je zanimljivu poruku za igrača iz redova velikog rivala.

Svetski mediji prenose da je Ronaldo poslao poruku Nejmaru i rekao mu da će se kajati ukoliko napusti Barselonu i pređe u PSŽ, o čemu već danima bruji čitav svet, naročito kada se uzme u obzir vrednost transfera.

"Odlaziš iz velikog kluba u znatno manji. To ti se sada možda čini kao dobra prilika, ali zažalićeš", navodno je napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Ronaldo brazilskom napadaču.

Cristiano Ronaldo has reportedly sent WhatsApp messages to rival Neymar urging him NOT to quit Barcelona https://t.co/J9EXHE690I pic.twitter.com/A1mcRksXPP

Ovo je svakako iznenađujuće jer nema dileme da bi odlaskom Nejmara barselona bila oslabljena što ide na ruku Realu i Ronaldu. Takođe, sam Ronaldo je u nekoliko navrata bio povezivan sa PSŽ-om, a možda je upravo to bio razlog što nije obukao dres 'svetaca', odnosno "manjeg" kluba.

Poslednja vest kaže da Nejmar ipak neće napustiti Barselonu, a potvrda toga je fotografija koju je Đerar Pike postavio na Instagram.

Na njoj su on i Nejmar zagrljeni uz reči "Ostaje".

Se queda.

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) on Jul 23, 2017 at 1:51pm PDT

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.