Ronaldo otišao kući zbog bolesne majke, a slika se go pored bazena

Izvor: B92, 26.Mar.2020, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ronaldo otišao kući zbog bolesne majke, a slika se go pored bazena"

Bivši predsednik Juventusa Đovani Kobolji-Gilji prozvao je Kristijana Ronalda zbog objava na društvenim mrežama tokom pauze u sezoni.

Čim se u torinskom klubu pojavio koronavirus tako što je zaražen Danijele Rugani, Portugalac je otputovao u rodnu Madeiru uz objašnjenje da mu je majka Dolores operisana.

Potom je prekinuto takmičenje i Ronaldo nije imao nameru da se vraća u Severnu Italiju, najveće evropsko žarište Covid-19 virusa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Formu održava u luksuznom domu, redovno trenira i to objavljuje na društvenim mrežama.

Ali, stigao je komentar bivšeg predsednika koji je udario po najboljem igraču "stare dame".

"U Juventusu su se stvari zakomplikovale kada je Ronaldo otišao", počeo je Kobolji-Gilji.

"Rekao je da odlazi u Portugal zbog majke, ali sada se čini da se samo slika go pored bazena. Kada je za njega napravljen izuzetak, stvari su se raspale i drugi su hteli da odu. Nije smelo da ispadne tako. Svi su trebali ostati zajedno u karantinu"

Posle Ronalda, iz Italije su otišli Gonzalo Iguain, Rodrigo Betankur, Miralem Pjanić i Daglas Kosta.

"Sada je lako kritikovati, ali ovako sa strane, ne znam zašto su igrači želeli da napuste Italiju. Kada se budu vratili teško će im biti da se vrate u formu, jer će ponovo morati da budu u karantinu 14 dana", pita se Kobolji-Gilji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đili razočaran ponašanjem Ronalda

Izvor: RTS, 26.Mar.2020

Bivši predsenik Juventusa Đovani Koboli Đilji razočaran je postupcima Ronalda. Po njegovom mišljenju on samo skreće pažnju na sebe, slika se kraj bazena. Đilji misli da to nije ponašanje primereno igraču koji zarađuje 31 milion evra po sezoni. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.