Ronaldo odbio dres, Sergej nije!

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2019, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo odbio dres, Sergej nije!

Od laureata samo Portugalac bez dresa...

Kristijano Ronaldo jedini od laureata nije nosio oznaku na dresu u prva dva kola šampionata Serije A.

Naime, on je izabran za igrača prvenstva, ima pravi da nosi posebno dizajnirani dres, ali on je to odbio. Razlog je što ne želi da se izdvaja od klupskih drugova i zna, da bez obzira na autoritet koji ima, takav potez Juventus ne bi gledao sa odobrenjem, jer su u svlačionici svi jednaki.

Ostali igrači su se pohvalili, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kulibali je košmarno veče u Torinu proveo u dresu sa oznakon najboljeg defanzivca, Sergej se pojavio sa grbom koji krasi dres najboljeg veziste, Kvaljarela napadača, Handanović golmana, a Nikola Zaniolo najboljeg mladog fudbalera u sezoni.

Kristijano je, kako tvrde italijanski mediji nezainteresovan za nagrade u Italiji, interesuju ga golovi, dao je jedan u prva dva meča i to Napoliju u triler pobedi od 4:3.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.